Financiële zaken

Tarieven:

Tandarts, preventie-assistent en mondhygiënist:
Deze tarieven worden vastgesteld door de overheid. Voor actuele informatie kunt u kijken op www.allesoverhetgebit.nl

Tandtechnieker:
De techniekkosten van prothesewerk van onze tandtechnieker Teigeler vindt u in het volgende bestand. prijslijst-teigeler-2018 Let op: meestal zijn er, naast techniekkosten, ook behandelkosten van toepassing. U kunt ons altijd een begroting vragen voor een compleet overzicht.

De factuur:
Op de factuur wordt elke prestatie aangeduid met een code. Heeft u een vraag over de factuur dan kunt u contact opnemen met de praktijk.

Betaling:
Wij hebben de administratie en verzending van de facturen uitbesteed aan het factoringbedrijf Infomedics . Zij hebben met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland een samenwerking. Dit betekent dat u alleen een factuur ontvangt voor het gedeelte dat niet door uw verzekeraar is vergoed. Voor vragen over betalingen of het opnieuw opvragen van een factuur, kunt u contact opnemen met Infomedics www.infomedics.nl of 036 - 20 31 900. U kunt met hen ook een afspraak maken de factuur in termijnen te betalen.

U kunt de rekening ook per PIN voldoen in de praktijk.

Verzekering:
U kunt zich voor de kosten van tandheelkundige behandelingen aanvullend verzekeren. Op de website www.allesoverhetgebit.nl kunt u via de polisvergelijker de verschillen per verzekering bekijken. Voor vragen over vergoedingen dient u contact op te nemen met uw verzekeraar.

Sinds begin 2014 is er ook een alternatief voor de traditionele manier van verzekeren. Kijk voor meer informatie op: www.ixorg.nl

Begroting:
Voor uit te voeren behandelingen kunnen wij u een begroting geven. Aan de hand van deze begroting kunt u bij uw verzekeraar nagaan welke vergoeding u krijgt. De begroting is een indicatie van wat de behandeling gaat kosten en is exclusief de kosten voor optredende complicaties of werk dat tijdens het opstellen van de begroting niet zichtbaar was.