Financiële zaken

Tarieven:

Tandarts, preventie-assistent en mondhygiënist:
Deze tarieven worden vastgesteld door de overheid. Voor actuele informatie kunt u kijken op www.allesoverhetgebit.nl

Tandtechnieker:
De techniekkosten van prothesewerk van onze tandtechnieker Teigeler vindt u in het volgende bestand. prijslijst-teigeler-2018 De tarieven van 2018 zijn tot en met maart 2020 geldig.

De techniekkosten van kroon- en brugwerk van onze tandtechnieker Wolthuizen vindt u in het volgende bestand. prijslijst-wolthuizen-2020

Let op: meestal zijn er, naast techniekkosten, ook behandelkosten van toepassing. U kunt ons altijd een begroting vragen voor een compleet overzicht.

De factuur:
Op de factuur wordt elke prestatie aangeduid met een code. Heeft u een vraag over de factuur dan kunt u contact opnemen met de praktijk.

Betaling:
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Status van uw betaling controleren:
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen:
Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de Veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.
Contactgegevens
Telefoonnummer: 036 - 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

U kunt de rekening ook per PIN voldoen in de praktijk.

Verzekering:
U kunt zich voor de kosten van tandheelkundige behandelingen aanvullend verzekeren. Op de website www.allesoverhetgebit.nl kunt u via de polisvergelijker de verschillen per verzekering bekijken. Voor vragen over vergoedingen dient u contact op te nemen met uw verzekeraar.

Sinds begin 2014 is er ook een alternatief voor de traditionele manier van verzekeren. Kijk voor meer informatie op: www.ixorg.nl

Begroting:
Voor uit te voeren behandelingen kunnen wij u een begroting geven. Aan de hand van deze begroting kunt u bij uw verzekeraar nagaan welke vergoeding u krijgt. De begroting is een indicatie van wat de behandeling gaat kosten en is exclusief de kosten voor optredende complicaties of werk dat tijdens het opstellen van de begroting niet zichtbaar was.