Spoedhulp en pijnklachten

Kerstvakantie

22 december tot en met 1 januari is de praktijk gesloten i.v.m. kerstvakantie.

Woensdag 2 januari werkt mondhygiëniste Jildou Boonstra, maar zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Donderdag 3 januari starten wij weer en kunt u vanaf 8:00 uur contact met ons opnemen.

Voor spoedgevallen en pijnklachten kunt u tijdens de kerstvakantie (22 dec t/m 2 jan) contact opnemen met de spoeddienst van de tandartsenkring Heerenveen. Telefoonnummer: 0900 411 2008

Beperk het aanspraak maken op de spoedhulp tot het hoogst noodzakelijke.
Houd er rekening mee dat voor behandelingen bij de spoedhulp een weekend- of avondtoeslag geldt en dat u contant of met de PIN dient af te rekenen.

Voor problemen met kunstgebitten en plaatjes verwijzen wij u naar onze tandtechnieker Teigeler in Sneek.
Tel. 0515 – 434 600

Tijdens aanwezigheid tandartsen: 0566 65 15 09

Maandag t/m donderdag8.00 – 17.00 uur
Vrijdag8.00 – 12.30 uur

Voor spoedgevallen en pijnklachten kunt u ons tijdens de aanwezigheid van de tandartsen telefonisch bereiken. Wij verzoeken u dit zo vroeg mogelijk op de dag te doen, zodat wij uw afspraak zo goed mogelijk in kunnen plannen.

Tijdens afwezigheid tandartsen: 0900 411 2008

Buiten de openingstijden van de praktijk kunt u bij ongevallen met een ernstig tandheelkundig letsel, bij plotseling optredende pijnklachten en bij nabloedingen een beroep doen op de spoedgevallendienst van de tandartsenkring Heerenveen. Houd u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Beperk het aanspraak maken op de spoedhulp tot het hoogst noodzakelijke. Stukjes afgebroken tand of kies, uitgevallen vullingen, pijn die te onderdrukken valt met pijnstillers of pijn met betrekking tot kunstgebitten vallen niet onder de spoedhulp. U kunt hiervoor bellen met de praktijk tijdens de openingstijden.
Houd er rekening mee dat voor behandelingen bij de spoedhulp een weekend- of avondtoeslag geldt en dat u na de behandeling contant of met de PIN dient af te rekenen.