Veelgestelde vragen

  1. U vult het contactformulier op onze website in.
  2. Wij sturen u per post de intakeformulieren met een begeleidende brief toe.
  3. U vraagt uw dossier bij uw vorige tandarts op en laat dit naar ons toesturen. (Uitleg staat in brief)
  4. Wij sturen u een e-mail met het verzoek een intake afspraak te maken zodra wij het dossier ontvangen hebben.
  5. Tijdens de intake afspraak doet de tandarts een controle. Vervolgens kunnen eventuele vervolgbehandelingen ingepland worden.

Bij Mondzorg Akkrum proberen wij de patiënt zoveel mogelijk gerust te stellen. Tijdens behandelingen communiceert de behandelaar waar zij mee bezig is en wordt indien nodig extra tijd uitgetrokken.

U wordt altijd gevraagd of u voor een bepaalde behandeling een verdoving wenst. Vaak is het raadzaam om voor een verdoving te kiezen, omdat een behandeling dan prettiger verloopt, maar de keuze is aan u.

Pijn aan het gebit is erg vervelend. In het geval van ongevallen, plotseling optredende pijn en bij nabloedingen kunt u contact opnemen met de praktijk of de spoedgevallendienst. Wij verzoeken u dit zo vroeg mogelijk op de dag te doen, zodat wij uw afspraak zo goed mogelijk in kunnen plannen. Kijk bij spoed op deze website.

Op woensdag werkt tandtechnieker Denzel van den Belt (TTL Teigeler Sneek) bij ons in de praktijk. Voor het maken van protheses, frames en plaatjes kan de tandarts u naar hem doorverwijzen.

Nee, meestal niet. We werken bij Mondzorg Akkrum met een planning en daar willen wij ons zoveel mogelijk aan houden. Groot voordeel is dat de tandarts zo weinig mogelijk uitloopt en u bij een gemaakte afspraak meestal niet lang hoeft te wachten. Wanneer er ruimte in de planning is wordt u natuurlijk wel direct geholpen.

Wat ons betreft kan een kind vanaf 2,5 jaar al met u mee komen naar de tandarts. Hij of zij kan dan alvast wennen aan de omgeving en spelenderwijs in contact komen met de tandarts. Vaak lukt het al een controle uit te voeren en anders wordt het de volgende keer opnieuw geprobeerd.

Wij vinden het erg prettig als u ons tijdig op de hoogte stelt van wijzigingen in uw persoonlijke gegevens. Dit kunt u doorgeven via: info@mondzorgakkrum.nl